16 Ocak’ta 11. sınıf öğrencilerimiz için 2018 YGS’nin startının verildiği ve 12. sınıf öğrencilerimiz için de 2017 YGS öncesi uygulanan  yoğunlaştırılmış programımız tamamlanmıştır.

11. sınıflarda YGS için ilk konular anlatılırken 12. sınıflarda özellikle konu tekrarları yapılmıştır. Program  ilk gün yapılan denemeler ile başlamış ve 27 Ocak itibariyle yine deneme sınavı ile bitmiştir.  Yoğunlaştırma boyunca 11.sınıflarda iki adet deneme sınavı yapılırken 12. sınıflarda altı adet deneme sınavı yapılmıştır. 11. sınıflar için ODTÜ gezisi, “Meslek Tanıtım Günleri”nde Mühendislik Fakültesi tanıtımı ve YGS - LYS konularında  seminer de düzenlenmiştir.

11. sınıflar için başlanan YGS derslerine ikinci dönem de devam edilecektir. 12.sınıflarda YGS’ye kadar olan süreçte konu tekrarları ve seri denemelere devam edilecektir.

YGS-LYS maratonunda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.