Firmamız 1990 yılında kurulmuş ve o günden bu yana, okullarda beslenme alanında faaliyet göstermiş ve Ankara ilinde uzman kadrosu ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Okulumuza ait menüler, okul yönetimi ve şirketimiz diyetisyen yöneticileri tarafından oluşturulan menü komisyonu ile her ayın 10 unda toplanılarak hazırlanmaktadır. Komisyon çalışmalarında başta öğrencilerimiz için gün içinde alması gereken protein, vitamin, mineral ve karbonhidrat miktarları göz önüne alınmaktadır. Gün içindeki harcadıkları kalori miktarları da göz önüne alınarak öğrencilerimiz tarafından tercih edilen çeşitlerin yer alması sağlanmaktadır.

Şirketimize ait mutfağımızda hiçbir şekilde hazır gıda, tatlandırıcı veya konserve gıda kullanılmamaktadır.

Et, tavuk, süt ve süt ürünleri günlük olarak ihtiyaç duyduğumuz miktar kadar tedarik edilmekte ve doğrudan yemek yapımında kullanılmakta ya da ayran, kahvaltılık süt gibi çeşitler direk servise sunulmaktadır.

Okulumuz mutfağında özel beslenme gerektiren (diyabet, alerji gibi) öğrencilerimiz için ayrıca yemek üretimi yapılmaktadır. Bu konuda okul doktor ve hemşiresi ile birlikte çalışılmaktadır.

Tüm gıda satın almalarımızda firmalardan TSE, ISO belgeleri sorulmakta; gıda üretim izni olmayan firmalarla asla çalışılmamaktadır.

Her gün üretilen yemekten numune alınmakta ve soğuk depolarımızda 72 saat muhafaza edilmektedir.

Yıldız Yemek; ISO 9001 - ISO 22000 ile gıda güvenliğine, ISO 18000 ile çevrenin korunmasına, ISO 10002 ile müşteri memnuniyetinin sürekli hale getirilmesine, ISO 14000 ile iş güvenliği ve işçi sağlığına özen göstererek, kalite yönetim sistemlerinin gereklilikleri doğrultunda çalışarak kalitesini belgelerle tasdiklemektedir.