Okulumuz Türkçe Zümresi tarafından her yıl düzenlenen “Kitap Fuarı’ndayız” etkinliği bu yıl ilk olarak 09.01.2017 Pazartesi günü sekizinci sınıf öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Kitap okumak kadar seçmenin de keyifli olduğunu öğretmek, bilinçli bir okuyucu olmayı sağlamak ve her şeyden önce çocuklarımızı kitapların dünyasına bir adım daha yaklaştırabilmeyi hedeflediğimiz bu özel etkinlikte; öğrencilerimiz kitapların büyülü dünyasında saatlerin nasıl geçtiğini bile fark etmedi.

Başta gezinin gerçekleşmesine imkân sağlayan Ortaokul Müdürü Sayın Öznur Duman Elgül’e, geziyi düzenleyen Türkçe öğretmenlerimize, gezi esnasında emeği geçen tüm öğretmenlerimize son olarak da etkinlikten aldıkları keyif ve bu keyfin yansıması olarak yüzlerindeki gülümsemeyle bizleri mutlu eden öğrencilerimize teşekkürler...