20 Ekim 2018 tarihinde düzenlenen ve FMV Işık Okullarının ev sahipliği yaptığı “Sınıf Öğretmenleri Paylaşım Zirvesi" Ayazağa Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Zirve FMV Eğitim Kurumları Koordinatörü ve Kurucu Temsilcisi Faika Topal'ın ve MEB Danışmanı Dr. Adem Çilek'in konuşmalarıyla başladı. Gazi Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Hayati Akyol "Sınıf Öğretmeni ve Sorunlar" konulu sunumunda eğitim fakültelerinin öğretmen yetiştirmedeki eksiklerinin üzerinde durdu; bu eksiklerin eğitim öğretime olan yansımalarını paylaştı. "Sahne Sanatı Olarak Öğretmenlik" sunumu ile  Osmangazi Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Ayhan Aydın, öğretmenliğin bir sanat, öğretmenin de hayatımıza yeni renkler, yeni sesler katan bir sanatçı olduğunu vurguladı. İstanbul ve diğer illerden gelen öğretmenlerin sunumları ve atölye çalışmaları yeni deneyimler kazanılmasını sağladı. Okulumuzu temsilen Müdür Yardımcısı Elif SARI ve Sınıf Öğretmeni Fatma BALCAN Sınıf Öğretmenliği Zirvesi’ne katıldılar.