Ankara’da Rusça Konuşan Gençler Derneği ve Rossotrudniçestvo Federal Ajansı Türkiye Cumhuriyeti Temsilciliği “Şiir Okuma Yarışması” düzenledi. Yarışma 2 Aralık  2017 Cumartesi günü Rusya Büyükelçiliği’nde yapıldı. Yarışmaya Rusça eğitim alan “5-35” yaş arasındaki kişiler katıldı. Etkinliğe katılanlar, zengin Rus edebiyatını yakından tanıma fırsatı veren ve Anneler Günü dolayısıyla da anneye yönelik duygu ve düşüncelerini şiirle anlatan eserleri seslendirdiler. Rusça Şiir Okuma Yarışmasına okulumuzdan katılan; Doruk Uraltay Beşirli(4C), Ayşe Cemre Yüksel(7A), Murat Hergül(7D) ve Rana Erdoğan(7D) a katılım sertifikaları ve küçük hediyeler takdim edildi. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve destek olan velilerimize teşekkür ederiz.