Düzce de yapılan küçükler hentbol Türkiye şampiyonasında kız ve erkek takımlarımız Final oynadı. Daha önce hiç bir okul hem kız hem de erkeklerde final oynamayı başaramamıştı.  Finale kadar tüm rakiplerini yenen kız takımımız finalde 3 sayı ile yenilerek Türkiye 2.si oldu. Okulumuza ilk defa kız takımı olarak Türkiye ikinciliği kupası getirdiler.
Küçük erkek takımımız ise 2017-2018 eğitim öğretim yılında hiç yenilmedi. Gruplarda İzmir MEV Koleji, Sakarya ve Bursa’yı yenen öğrencilerimiz yarı finalde Trabzon ekibini, finalde ise İzmir Türk Kolejini yenerek TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu. Uzun çalışma ve emek sonunda,  geçen yıl  1 sayıyla kaçan şampiyonluğa bu yıl ulaştık. İki takım final oynayarak tarih yazdık.
Tüm velilerimiz, Düzce’ye gelip turnuva boyunca takımlarımızı desteklediler, final de ise Kurucu Temsilcimiz Sayın Abdullah DESTEBAŞI, okul müdür ve müdür yardımcımız da gelerek hentbolcularımızı yalnız bırakmadılar. Çocuklarıma, velilerimize ve tüm yöneticilerimize minnettarım.
“Şampiyon diye yazılır, Gazi Koleji”  olarak okunur.