19 Eylül 2018 Çarşamba günü, Gazi Üniversitesi  Vakfı Özel Okullarında velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla Rusça TORFL sertifika töreni gerçekleştirilmiştir. Bu sınav, TORFL A 2 Temel Seviyesinde Rusya Eğitim ve Bilim Bakanlığının denetiminde ve Diller İçin Ortak Avrupa Referans Çerçevesinin (Common European Framework of Reference for Languages) bir parçası olarak geliştirilmiştir. Öğrencilerimiz, sınavın beş bölümünü başarılı bir şekilde geçerek sertifika almaya hak kazandılar.

Törende, Gazi Koleji Rusça öğretmeni Olga Yeşilyaprak TORFL sınavı kapsamı ve hazırlığı hakkında bilgilendirme gerçekleştirdi. Rusça TORFL Sınav Merkezi  Kurucu Müdürü Ludmila Nosova Kural ve Ortaokul Müdürümüz Öznur Duman Elgül sınava giren öğrencileri  başarılarından dolayı tebrik ederek  uluslararası geçerli sertifikalarını takdim ettiler. Okulumuza bu gururu yaşatan tüm öğrencilerimizi kutlar,  başarılarının devamını dileriz.