27 Eylül 2017 Çarşamba günü, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Bilim ve Danışma Salonunda Rusça TORFL Sertifika töreni düzenlendi.  TORFL sınavı, Rusça öğrenenlerin seviyelerini belirlemek amacıyla yapılmaktadır. Bu sınava ilk defa Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Ortaokulundan öğrencilerimiz orta dereceli okullar seviyesinde katıldılar.  Böylece öğrencilerimiz bir ilke imza atarak A1 ve A2 seviyelerinde uluslararası büyük bir başarı gösterip sertifika almaya hak kazandılar.  Rusça TORFL  Sınav Merkezi Müdürü Ludmila Nosova KURAL, Rusça öğretimi konusunda gösterilen ilgi ve başarıdan dolayı Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları yönetimine ve Rusça Öğretmeni Olga YEŞİLYAPRAK’a teşekkürlerini iletti. Gazi Üniversitesi Vakfı Kurucu Temsilcisi Abdullah DESTEBAŞI ise Rusça TORFL Sınav merkeziyle iletişim içinde olmaları ve daha fazla öğrenciye ulaşmaları konusunda temennilerde bulunarak öğrencilerimizi kutladı.

Öğrencilerimizi TORFL başarılarından dolayı kutluyor, velilerimize destekleri için teşekkür ediyoruz.