Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Ortaokulunda öğrencilerimizde demokrasi, seçme, seçilme, oy kullanma kültürlerinin oluşturulması; hoş görü bilincinin geliştirilmesi amacıyla yapılan Meclis Başkanlığı Seçimleri yapıldı.

İlk turda her sınıftan 1 aday olacak şekilde adaylar belirlendi ve bu adaylar PDR öğretmenleri eşliğinde kendi seviyelerindeki sınıfları dolaşarak seçim propagandalarını yaptılar. Daha sonra seçim yapılarak her bir sınıf seviyesinden 2 aday bir üst tura çıkartıldı ve 2.tur için çalışmalar devam etti. 2.tura kalan adaylarımız seminer salonunda tüm ortaokul öğrencilerine propagandalarını yaparak seçim çalışmalarını tamamladılar.

Seçim sonucunda 5.sınıf öğrencimiz Ramazan Kutay YİĞİT Okul Başkanı olurken, 7.sınıftan Baran BARANLI Okul Başkan Yardımcısı seçildi.

Seçilen Okul Başkanlarını ve üyelerini kutluyor, demokratik bir ortamda gerçekleşen seçimlere katılan öğrencilerimize de başarılar diliyoruz.