4 Nisan 2018 Çarşamba günü okulumuzda, Cloud Theatre aracılığıyla bu yıl da dünyaca ünlü “My Fair Lady” adlı müzikalin modern uyarlaması olan “The Lady” adlı oyunu okulumuz öğrencilerine iki oturumda sergilenmiştir.  Her oturumda dörder öğrencimiz interaktif olarak oyuna dahil olmuşlardır. Oyunda İngiltere’de konuşulan üç farklı aksandan bahsedilmiştir. Böylelikle çocuklar İngilizcenin sadece kitap İngilizcesinden ibaret olmadığını, sokak dili ve aristokrat dilinin de olduğunun farkına varmışlardır.
Oyunun konusu öğrencilerimiz için ilgi çekiciydi. Öğrencilerimiz anadili İngilizce olan oyuncuları anlamakla beraber, oyundaki şarkı ve danslardan da oldukça keyif aldılar. Oyunun sonunda yapılan kısa söyleşiye öğrencilerimiz, İngilizce derslerinde öğrendiklerini pekiştirdiler.