Gelecek eğitim öğretim yılında uygulanmasına karar verilen Cambridge Assessment International Education programı kapsamında 28 Ağustos  2018’de Cambridge University Press tarafından düzenlenen “Cambridge Global English, Stages 7,8,9” konulu eğitimi Chris Barker ve Edward Rippeth’in bölümden oluşan sunumlarıyla Ankara’da gerçekleşmiştir.

Anadolu ve Fen Lisesi okul müdürümüz Dr. Şerife Demircioğlu, Ortaokul müdür yardımcımız Aslı Lüle ve farklı seviyelerde eğitim veren öğretmenlerimiz Binnaz Düzgün, Selin Dinçkal Erkenci, Seher Tursun, Gamze Timur, Mariem Zoghlami, Funda Soydan, Filiz Yılmaz, Sema Özcan, Pınar İnan, Aslı Altınışık, Gizem Bilgen güncel Cambridge yayınlarını detaylıca tanımanın yanı sıra, farklı eğitim yaklaşımlarını ve öğretim tekniklerini de interaktif şekilde deneme şansı bulmuşlardır.