Gazi Üniversitesi Rektörlüğü, Gazi Üniversitesi Vakfı ve Gazi üniversitesi Vakfı Özel Okulları tarafından tertip edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği, Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde 24 Kasım 2018 Cumartesi günü gerçekleşti. Yemeğe Gazi Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Doç. Dr. Hacı Ahmet PEKEL, Kurucu Temsilcimiz Sayın Abdullah Destebaşı, okul müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve personelimiz katıldı.

Yemekte ilk olarak Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Sayın Abdullah DESTEBAŞI öğretmenlerimize seslendi. Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarının ilimizin en başarılı okullarından olduğunu ve bu başarıda en büyük emeğin öğretmenlere ait olduğunu belirten DESTEBAŞI, okulumuzun bu anlamda mutlu, yaşanılabilir, paylaşımın bol olduğu, başarılı bir kurum olduğunu belirtti. Konuşmasının sonunda sayın Abdullah DESTEBAŞI, emeği geçen herkese teşekkür ederek iyi eğlenceler diledi.

Programımız plaket takdimleri ile devam etti. Beden Eğitimi Zümremiz tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla okulumuzda düzenlenen Masa Tenisi ve Voleybol Turnuvasına katılan tüm öğretmenlerimize ve Sıfır Atık Projesi kapsamında emek veren, görev alan öğretmenlerimize plaketleri takdim edildi.

Plaket töreninin ardından, okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Arif POLAT, Türkçe Öğretmeni ve TEP Koordinatörü Baran SOLAR, Müzik Öğretmeni Alp Yücel KARATAŞ VE Sosyal Bilgiler Öğretmeni Cihat YEŞİLÖZ’ün hazırlamış olduğu Zeybek gösterisi sunuldu. Halk danslarında görev alan öğretmenlerimize plaketleri takdim edildi. Müzik dinletisinde ise Türkçe Öğretmeni ve TEP Koordinatörü Baran SOLAR, Müzik Öğretmenleri Ebru KANTEMİR, Aydoğan KARAUSTA ve Alp Yücel KARATAŞ söyledikleri türkülerle geceye renk kattı.

Öğretmenlerimizin son derece keyif aldığı bu anlamlı günde emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyoruz.