06 Mart 2018  Salı  günü Almanca Online okuma programımız “Minticity” okulumuzu ziyarete geldi. Türkiye’yi gezen ve bu sistemi kullanan okullarda  konuk olan  Minti ve ekibi, ziyaretleriyle bizleri çok mutlu etti. Öğrencilerimizle “ Sınıflar arası Bilgi yarışması ve Ödül Töreni” gibi etkinlikler yaptılar. Ödül Töreni’nde en fazla “Minto”  biriktiren öğrencilerimize ödülleri Minticity ekibinden Azize SORGUÇ  tarafından verildi. Ödül alan öğrencilerimiz: İlkokuldan  4B  Mehmet Recep Fevzi CANBOL ; ortaokuldan  5B Mustafa Can BENEKLİ ve   7A Serra İrem TAŞDEMİR oldu . Öğrencilerimizin oldukça keyifli vakit geçirdikleri etkinliğimiz, Almanca öğretmenlerimiz tarafından organize edildi. Tören bittikten sonra Ortaokul Müdürümüz Öznur Duman ELGÜL tarafından Sayın Azize SORGUÇ ve Sayın Tuba BAŞER’e plaketleri takdim edildi. Öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür eder, ödül alan öğrencilerimizi kutlarız.