Öğretmenler günü münasebetiyle 23 Kasım 2018 Cuma günü lisemiz coşkulu kutlamalara sahne oldu. Önce konferans salonumuzda okul başkanlarımız tarafından hazırlanan “Öğretmenler Yarışıyor” adlı bilgi yarışması düzenlendi, ardından öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Öğretmen Nedir?” adlı öğretmenlerimizi ifade eden video gösterisi gerçekleşti, son bölüme ise öğretmenlerimizin öğrencilerle beraber seslendirdiği parçalar damga vurdu. Biyoloji öğretmenimiz Hilal Ezen, İngilizce öğretmenimiz Binnaz Düzgün ve Edebiyat öğretmenimiz Hale Er’in, Anadolu Lisesi Müdür Yardımcımız Mehmet Avcı ve Okul Müdürümüz Dr. Şerife Demircioğlu’nun söylediği parçalar salonu coşturdu. Salon adeta ayaktaydı ve gerek öğrenci gerek öğretmenler parçalara hep bir ağızdan eşlik ederek profesyonel bir konser havası izlenimi yaşattı.

Katkılarından dolayı özellikle idarecilerimize, öğretmenlerimize ve sevgilerini katıp coşkuyla eşlik eden öğrencilerimize gönülden teşekkür ederiz. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.