Mesleki Rehberlik kapsamında PDR Öğretmenimiz Neşe Topçu’nun organizatörlüğünde düzenlenen 2016-2017 KARİYER GÜNLERİ’nde 6 farklı mühendislik bölümü tanıtıldı. Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesinin desteğiyle gerçekleştirilen tanıtıma Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyelerinden;

Elektrik-Elektronik Mühendisliği:   Doç. Dr. Özgül Salor Durna, Araştırma Görevlisi Dr. Uğurhan Kutbay

Endüstri Mühendisliği:  Yrd. Doç. Dr. Yeşim Kalender ,Araştırma Görevlisi Tuğçe Düzce

Bilgisayar Mühendisliği: Doç. Dr. Suat Özdemir, Araştırma Görevlisi Ebru Aydoğan

Makine Mühendisliği: Yrd. Doç. Dr. Nurettin Dinler, Araştırma Görevlisi Fatih Aktaş

İnşaat Mühendisliği: Doç. Dr. Bengi Aykaç, Araştırma Görevlisi Eray Özbek

Kimya Mühendisliği: Prof. Dr. N. Alper Tapan, Araştırma Görevlisi Dr. Emine Ekinci katıldı.

Konuşmacılar üniversitede mühendislik eğitiminden başlayarak mühendislikte akademik çalışmalar, akademik kariyer için neler yapılacağı, ,mühendislik fakültesi bittikten sonra iş imkanları, istihdam alanları gibi konularda bilgi verirken kendi kariyer gelişimlerinden ve yaşadıklarından da örnekler vererek mühendislik alanında bilinmesi gerekenleri keyifli bir atmosfer içinde öğrencilerle paylaştılar. Öğrenciler de sorularını yönelterek öğrenmek istedikleri konular da daha fazla bilgi edindiler.

Katkılarından dolayı Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mehmet Kabak’a ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerine teşekkür ederiz.