Okulumuzda edebiyat, müzik ve görsel  sanatlar öğretmenleri tarafından düzenlenen “Dostlar Kafe’si Şiir Dinletisi” seyircileriyle buluştu. Görsel sanatlar öğretmenimizin hazırladığı kafe dekoruyla gerçek bir kafe ortamı hissi uyandıran dinletimiz çok beğeni topladı. Dinletimizde sadece Türkçe şiirler değil Almanca ve İngilizce şiirler de seslendirildi, müzik öğretmenimizin desteğiyle okulumuzun mezun öğrencisi Dilan Gezgin; bağlaması ve güzel sesiyle kulaklarımızın pasını sildi. Müzik ve şarkılarla, dansla renklenen dinletimiz kulaklarımızda hoş bir seda bıraktı. Gençlerimizi izlemeye doyamadık.

Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize bize yaşattıkları güzel anlar için çok teşekkür ederiz.