Lise öğrencilerimizden NEHİR KÜÇÜK, FATİH BAL, CEREN DOĞAN  mart ayında yapılan TALES MATEMATİK YARIŞMASI sonuçlarına göre %3 lük dilime girerek yarışma finaline katılmaya hak kazanmıştı.
12.05.2019 tarihinde Aydın’da gerçekleşen final sınavına katılan öğrencilerimiz; hayal gücü yardımıyla matematiksel algıyı artırıcı Altın Oran’dan dört renk problemine, açı-görüntü sayısı ilişkisinden, kanalizasyon kapağındaki sırra, Mimar Sinan Köprüsü’nden perspektife, Sezar Şifrelemesi’ne ve daha birçok mantıksal oyuna yer veren TALES MATEMATİK MÜZESİNİ gezme fırsatı buldu. Ayrıca, Avrupa’nın en büyük açık hava bilim parkı olan IQ Center Açık Hava Bilim Parkı’nda, İskandinav ülkelerinin uyguladığı duvarsız eğitim sistemiyle tanıştı ve İZMİR’de kısa bir kültür turu yapma şansı buldu.
     Sınav sonuçlarını sabırsızlıkla beklediğimiz öğrencilerimizi tebrik ederiz.