Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu/Fen Lisesi öğrencilerimizden Mehmet Gökberk Özlü, Selin Güngör, Batuhan Görkem Benzer, Cemre Kaymak, Burçak Kaymaz, Alp Aral Baykal, Ataberk Beglari, Ali Egemen Özdek, Alper Çoban, Fulya Afşar, Göktuğ İnceoğlu ve Ulaş Demirhan İngilizce öğretmenimiz Ayşe Tüzüner’in rehberliğinde 6-11 Mart tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen 10 farklı ülkeden 1000 kişinin katıldığı MUNTR 2017 konferansına katıldılar.

Beş ayrı komitede beş farklı ülkenin delegasyonluğunu yapan öğrencilerimiz Birleşmiş Milletlerin belirli konseylerine, önceden belirlenmiş güncel dünya sorunlarını tartıştılar. Bu süreçte öğrencilerimiz farklı ülkelerden kişilerle belirlenen konular hakkında fikir paylaşımı yaparak kendilerini ifade etme becerilerini, genel kültürlerini, İngilizce konuşma düzeylerini ve bakış açılarını genişletti.