17 Kasımda Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi velilerimiz için düzenlemiş olduğumuz veli toplantısında IELTS sınavı ile ilgili bilgilendirme sunumlarımızı gerçekleştirdik. 9, 10 ve 11. Sınıf velilerimizin tamamının katılımını mümkün kılmak adına iki oturum şeklinde düzenlenen IELTS bilgilendirme sunumlarında IDP Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ankara Bölge sorumlusu Sayın Betül Sezer konu ile bilgilendirme yapmanın yanı sıra velilerimizin sorularını yanıtlamıştır.

Okulumuz bünyesinde öğrencilerimizi IELTS / TOEFL sınavlarına hazırlamak amacıyla aralık ayının ilk haftasında başlayacak ve mayısın son haftasına kadar devam edecek olan IELTS / TOEFL kursunda amacımız; dört temel becerinin de ölçüldüğü uluslararası bir sınav olan IELTS veya TOEFL sınavlarında öğrencilerimizin başarılı olmasını sağlamak ve İngilizce yeterliliklerini azami düzeye taşımaktır. Bu sınavlar yurtdışında üniversite ve yüksek lisans eğitimi fırsatlarının yanı sıra veya öğrencilerimizin Türkiye’deki üniversitelerde hazırlık sınıfını atlamalarını sağlamaktadır.