27 Kasım Dünya Yaratıcı Drama Günü dolayısıyla öğrencilerimizi günlük hayatın stresinden bir nebze olsun uzaklaştırmak, daha yaratıcı, çağdaş, empati becerisi gelişmiş, kendiyle ve başkaları ile barışık, eleştirel düşünebilen, paylaşımcı bireyleri; estetik bir kaygı bütünlüğünde yetiştirmek ve onlara katkıda bulunmak amacıyla okulumuzda Dünya Yaratıcı Drama Gününde yaratıcı drama dalında ve en yaratıcı kostüm dalında bir yarışma düzenlendi. Yarışma okul başkanlarımız ve komitelerinin katkılarıyla gerçekleşti. Birinci gelen gruba ve öğrencimize idarecilerimiz tarafından sertifikaları ve ödülleri verildi.

Öğrencilerimiz yarışmalara yoğun ilgi gösterdi ve gün boyu enerjileri düşmedi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.