07.04.2017 tarihinde “7 Nisan Dünya Sağlık Günü” kapsamında düzenlenen etkinliklere öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterilmiştir.  Program sabah saat 09.00 itibari ile Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin okul arka bahçesinde tüm lise öğrenci ve öğretmenlerine sabah sporu yaptırmasıyla başlamıştır. Akabinde belirli zaman aralıklarında önce 9. sınıflar, sonra 10.sınıflardan oluşan öğrenci grupları Gazi Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzuna, daha sonra bir grup öğrenci Ahlatlıbel Atatürk Parkında Doğa Yürüyüşüne, bir grup öğrenci de Eymir Gölü'ne bisiklet sürmeye gitmiştir.

Öğrencilerimiz günün anlam ve önemine uygun bir şekilde gün boyu spor yapmış ve sağlık açısından sporun önemine dikkat çekmişlerdir.

Etkinliğimize katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür eder, sağlıklı bir yaşam dileriz.