Hong Kong Polytechnic Üniversitesi tarafından, iki yılda bir dünya çapında düzenlenen bir yarışma olan “PolyU Innovation and Entrepreneurship Global Student Challenge” (PolyU Yenilikçilik ve Girişimcilik – Öğrenci Meydan Okuması) adlı yarışmasına lise seviyesinde katıldığımız yarışmada Dünyada ilk 20’ye girerek büyük bir başarıya imza atmışlardır. Fen Lisesi 11-A sınıfından Zeynep Gündüz, Yağmur Güner ve Pelin Akalın öğretmenleri Işıl ÜSTÜN KİTİŞ ile 24-30 Haziran 2017 tarihleri arasında Hong Kong’da Polytechnic Üniversitesi’nde yapılacak olan finallerde Türkiye’den seçilen tek lise olarak ülkemizi temsil edeceklerdir.

Takımımıza çalışmalarından dolayı teşekkür eder, finaller için bol şans dileriz.