Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri 24-27 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen 600 kişinin katıldığı “MUN EUROASIA 2017 Eğitim ve Gelişim Konferansı”na katıldılar. Altı ayrı komitede yedi farklı ülkenin delegasyonluğunu yapan öğrencilerimiz güncel küresel sorunlara ortak bir çözüm bulmak adına yazılı ve sözlü paylaşımlarda bulundular. Bu süreçte öğrenciler İngilizce dilini diplomatik alanda kullanma ve geliştirme fırsatı elde etmenin yanı sıra farklı çevre ve kültürlerden arkadaşlar edinerek sosyal ve akademik gelişimlerini desteklediler.

Komite başkanlarının büyük ölçüde üniversite öğrencilerinden seçildiği MUN konferanslarında öğrencilerimizden Alp Aral Baykal MUN EUROASIA 2017 Konferansında “komite başkanlığına” uygun görüldü. Konferans sonunda tüm öğrencilerimiz sertifika almaya hak kazanırken,  Furkan Ciylan kendi komitesinde sergilediği başarısıyla “en iyi delege” ödülünü almaya hak kazanarak okulumuzu gururlandırdı.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.