Meslekî rehberlik kapsamında PDR birimimiz tarafından düzenlenen;    2018-2019 KARİYER GÜNLERİ’nin 1.si Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda, mühendislik alanlarının tanıtımıyla gerçekleştirildi.

Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerinin desteğiyle gerçekleştirilen tanıtımda;

-Endüstri Mühendisliği

-Elektrik-Elektronik Mühendisliği

-Bilgisayar Mühendisliği

-Makine Mühendisliği

-İnşaat Mühendisliği

-Kimya Mühendisliği bölümleri hakkında bilgi verildi.

Konuşmacılar bölümleriyle ilgili üniversite eğitiminden başlayarak akademik çalışmalar, çalışma koşulları, yurt içi-yurt dışı eğitimleri, mühendislik alanında tercih yaparken nelere dikkat edilmesi gerektiği gibi konularda bilgi verirken kendi kariyer gelişimlerinden de örnekler vererek mühendislik alanında bilinmesi gerekenleri keyifli bir atmosfer içinde öğrencilerle paylaştılar. Öğrenciler sorularını yönelterek öğrenmek istedikleri konularda daha fazla bilgi edindiler.

Katkılarından dolayı değerli hocalarımıza ve Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kabak hocamıza teşekkür ederiz.