8-11 Nisan 2017 tarihleri arasında Malatya da yapılan küçükler yarı final müsabakalarına katılan ortaokul kız ve erkek hentbol takımlarımız, müsabakaları birinci olarak bitirip çok büyük bir başarıya imza attılar.

Okulumuzu ve ilimizi Karabük’te yapılacak olan “Türkiye Şampiyonası”nda temsil etme hakkı kazanan hentbolcularımız hazırlıklarına devam ederken beden eğitimi öğretmeni ve antrenörümüz Sibel Keskin şunları söyledi: “Okulumuz tarihinde sayısız şampiyonluk ve derecelerimiz var fakat ilk defa hem erkek hem de kızlarda Türkiye şampiyonasına katılıyoruz. Bu benim için çok gurur ve heyecan verici. Çocuklarımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyor, kurucu temsilcimize, vakıf müdürümüze, okul müdürümüze, tüm idarecilerimize, bizleri yalnız bırakmayan ve destekleyen tüm velilerimize teşekkür ediyorum.”