Kayıt işlemleri; Eti Mahallesi Ali Suavi Sokak No:15 Maltepe / ANKARA adresinde bulunan okulumuzda yapılacaktır.

A-BANKA İLE İLGİLİ HUSUSLAR
1) Kayıtlarımız esnasında, Halkbank  tahsilât bürosu ,mesai saatleri içerisinde okulumuzda hizmet verecektir.
2) Okulumuza kayıt yaptıracak velilerimize, veli adına Halkbank  Gazi Üniversitesi Kampüs şubesine bağlı hesap açılarak hesap cüzdanı verilecektir.
3) Kayıt işlemini adına hesap açılmış olan veli bizzat kendisi yaptıracaktır.
4) Yeni banka hesabı açılacak velilerimizin maaş bordrosunu getirmeleri gerekmektedir.
5) Taksitli ödemelerde ise, Halkbank tarafından yine veli adına kredili mevduat hesabı açılacaktır.
6) Peşin ödemelerde indirim oranı %5'dir.

B-MUHASEBE BİRİMİ İÇİN GEREKLİ OLAN EVRAKLAR

1) Veliye ait nüfus cüzdanı fotokopisi
2) Öğrenciye ait nüfus cüzdanı fotokopisi
3) Veli adına düzenlenmiş 2017 yılına ait bir adet fatura veya ikametgah belgesi