Dilek… Bir istektir en yalın haliyle. Oysaki ne derin anlamlar barındırır içinde. Birbirine bağlar, birçok insani duyguyu. Kardeşlik gibi, bilinmek gibi, umursanmak gibi, varlığının farkında olunmak gibi…
İşte bu duyguların her birine karşılık gelecek bireyler yetişir Gazi Üniversitesi Vakfı Ortaokulu’nda. Görmedikleri arkadaşlarının hayatlarına dokunabilmek, senin farkındayım diyebilmek, kardeşlik ve yardımlaşmak gibi kültürümüze ait değerleri ayakta tutabilmek için sıraya giren gönlü güzel öğrencilerimiz vardır bizim.
Mamak Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ve Bademlidere Mazhar Usta Ortaokulu’nda okuyan öğrenci kardeşlerinin hayal dünyasında yer eden “dilek”leri, ortaokulumuzun Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi koordinatörlüğünde gerçekleştirdi Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri. Heyecanlı bir bekleyişin ardından gelen hediyelerle gönülden gönüle köprüler kuruldu. Her birinin yüzünde açan gülümseyişi görmek de o ana tanıklık etmek de bir o kadar heyecan vericiydi.