İstiklal Marşımızın Kabulünün 96. Yıl dönümünde  Mehmet Akif ERSOY’u  saygı ve şükranla anıyoruz. Gazi Üniversitesi Vakfı Özel İlkokulu olarak Mehmet Akif Ersoy’u anmak üzere düzenlediğimiz  “İstiklal Marşını Ezbere En Güzel Okuma Yarışması”nda 1,2,3 ve 4. Sınıf öğrencilerimiz arasından seçilen her sınıf düzeyinde ilk 3’e giren öğrencilerimiz belirlendi. Okul Müdürümüz Tuba Soylu dereceye giren öğrencileri odasında ağırladı. Onlara vatan ve bayrak sevgisinin her şeyden önemli olduğunu belirterek milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Daha sonra öğrencilerimizi tebrik ederek teşekkürlerini iletti.

İstiklal Marşını Ezbere En Güzel Okuma Yarışmasının düzenlenmesinde emeği geçen ilkokul müdür yardımcılarımıza, tüm öğretmen ve yarışmaya katılan öğrencilerimize, ilgi ve desteğini esirgemeyen siz değerli velilerimize teşekkür ederiz.