Bizler biliyoruz ki öğrencilerimizin o minik fakat ufku geniş beyinlerinin içinde çeşit çeşit bir sürü fikirler ve tasarımlar var. İşte tam da bu fikirlerden yola çıkıp, bunları yansıtmalarını sağlayacak uygun bir etkinlik planladık ve neler yapabileceklerini görmek istedik. 29 Araklık 2017 Cuma günü düzenlemiş olduğumuz “Tasarım Şapkalar Defilesi” ile öğrencilerimiz; yaratıcılık ve tasarım becerileri ile yapmış oldukları şapkaları,  kırmızı halı üzerinde yürüyerek;  arkadaşlarına, öğretmenlerine ve okul idarecilerimize sergilediler. Kendilerini özel hissettiler. Müzikler eşliğinde dans ederek eğlendiler. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz ile birlikte yeni yıla coşkulu ve keyif dolu bir defile ile merhaba dedik.