Sayın Velilerimiz,

İlkokul ,Okul Aile Birliği   26  Ekim  2016 tarihinde saat 12:30 yapılan açık oylama ile belirlenmiştir.

İlkokul Okul Aile Birliği  Listesi

A) Yönetim Kurulu Üyeleri

1- Üye: Doç. Dr.Tolga GÜYER

2- Üye:  Doç. Dr. Murat ÇETİNKAYA

3- Üye:  Av.Ayfer KARA

4- Üye: Doç. Dr.Makbule GEZMEN KARADAĞ

5- Yedek  Üye :Dr.Gökçen BAYSAL FURTANA

6- Yedek Üye: Doç.Dr Habibe ERSOY

7- Yedek  Üye: Duygu SIR

8- Yedek Üye : Yusuf İLTER

B) Denetleme Kurulu  Üyeleri

1. Velilerden Asil Üye: Av. Menderes PAYZE
  2. Velilerden Asil Üye: Doktor Oğuz ÇELİK
  3. Öğretmen Asil Üye: Mualla BEŞLER
  4. Yedek Üye:  Deniz BERKTAŞ TÜRKMEN
  5. Yedek Üye:  Hale ER
  6. Yedek Üye:  Nurcan AYDIN

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu görüş ve önerileriyle Okulumuzun eğitim politikasının oluşmasına ve kurumsallaşmasına katkı getirmeyi amaçlayan bir birliktir. Gazi Üniversitesi Vakfı Özel İlkokul Okul Aile Birliği çalışmalarını okul yönetimi, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler ile olumlu ve yapıcı bir dayanışma içinde gerçekleştirmelidir. Okul velileri ile okul yönetimi arasında sürekli açık bir iletişim kanalı vazifesi görerek okulumuzun eğitim ve gelişim politikalarını uygulamada destek olmalıdır. Bu bağlamda yeni Okul Aile Birliği Üyelerimizin  çalışmalarında başarılar diler ,ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederim.Saygılarımla.

Tuba SOYLU

İlkokul Müdürü