10 Mayıs 2019 Cuma günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşen 2. sınıflar İngilizce gösterimiz başarıyla tamamlandı. Velilerimizin ve izleyicilerimizin büyük beğenisini toplayan gösteride, her sınıf İngilizce öğretmenlerinin yazıp yönettiği ayrı bir tiyatro oyunu sergiledi.. Gösterimiz, 2-A sınıfının sunduğu, İngilizce Öğretmeni Tuğçe Doria MONTES’in yazıp yönettiği “A Bad Day at the Supermarket” adlı oyunla başladı. Daha sonra 2-D Sınıfı İngilizce Öğretmeni  Gizem BİLGEN’in yazıp yönettiği  “Chaos in the Hospital” adlı oyunu sergilendi. Bu oyunun ardından 2-C sınıfı sahne aldı ve İngilizce Öğretmen Sema ÖZCAN’ın yazıp yönettiği “Happy Hours Restaurant”adlı oyun sahnede yer aldı. Son olarak 2-B sınıfı İngilizce Öğretmeni Funda SOYDAN’ın yazıp yönettiği “Black and White Friday” adlı oyun sergilendi.

İngilizce gösterilerindeki başarılarından dolayı tüm 2. Sınıf öğrencilerimizi yürekten kutluyor, emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.