Uluslararası Geleceğe Yönelik Problem Çözme Projesi Skeç Dalında Okulumuz Birinci Oldu

Uluslararası Geleceğe Yönelik Problem Çözme Projesi (FPSPI- Future Problem Solving Program International )1974 yılında Dr. Paul Torrance tarafından kuruldu. Bu proje öğrencilerin eleştirel ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirerek, onların geleceğe yönelik liderlik vasıflarını geliştirmeyi amaçlar.

FPSPI’nin bu yıl İzmir’de gerçekleştirilen yarı finalinde 10 IB sınıfından Selin Taşkın, Gülnihal Cingöz, Kerem Kurşun ve Oğuz Kağan Peker, Skeç Kategorisi’nde birinci ve Türkiye genelinde ikinci olup koçları ile birlikte okulumuzu temsil etmişlerdir.

Öğrencilerimizi ve koçlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.