Gazi Üniversitesi Vakfı 11IB ve 12 IB öğrencilerinden Balakaan Başak, Ece Ersoy ve Alp Aral Baykal Ankara’da yapılan EurosimA 2018 konferansına katıldı. 200’den fazla delegenin katıldığı konferansta Balakaan Başak ve Alp Aral Baykal Son Osmanlı Mebusan Meclisinde iken Ece Ersoy COMPET isimli bir komitedeydi. Bu süreçte öğrenciler İngilizce dilini diplomatik alanda kullanma ve geliştirme fırsatı elde etmenin yanı sıra farklı çevre ve kültürlerden arkadaşlar edinerek sosyal ve akademik gelişimlerini desteklediler.

Komite başkanlarının büyük ölçüde üniversite öğrencilerinden seçildiği MUN konferanslarında öğrencilerimizden Alp Aral Baykal EurosimA Konferansında “komite başkanlığına” uygun görüldü. Öğrencilerimizden Balakaan Başak ise ‘seçkin delege’’ ödülünü kazandı.

Öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.