Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yürüttüğü, Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi  Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendinin desteklediği “Sıfır Atık” projesinin bilgilendirme toplantısı 6 Eylül 2018 tarihinde okulumuzda Çevre ve Şehircilik Bakanlığından gelen uzman eşliğinde “Eğitici Eğitmenlik” programı kapsamında gerçekleştirildi. Türkiye’de Sıfır Atık Projesinin  ilk uygulayıcı okulu olarak Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Sıfır Atık Proje Koordinatörü Fatma BALCAN projenin  başlama süreci, amacı ve kapsamından bahsetti. Ardından proje danışmanı Elif SARI dönem içerisinde uygulanması planlanan çalışma takvimi ve görevlendirmeler hakkında bilgi verdi. İdareciler, öğretmenler ve personellere yönelik iki oturumluk seminer programı başarıyla tamamlandı.