‘Dilek Ağacı Projesi’ Küçük Eller Büyük İşler

Dilek… Bir istektir en yalın haliyle… Oysaki ne derin anlamlar barındırır içinde. Birbirine bağlar birçok insani duyguyu. Kardeşlik gibi, bilinmek gibi, umursanmak gibi, varlığının farkında olunmak gibi…
İşte bu duyguların her birine karşılık gelecek bireyler yetişir Gazi Üniversitesi Vakfı  Özel İlkokulu’nda. Görmedikleri arkadaşlarının hayatlarına dokunabilmek, senin farkındayım diyebilmek, kardeşlik ve yardımlaşmak gibi kültürümüze ait değerleri ayakta tutabilmek için sıraya giren gönlü güzel öğrencilerimiz vardır bizim.
Gazi Üniversitesi Vakfı Özel İlkokulu PDR birimi olarak Kızılcahamam Güvem İlkokulu ve Ortaokulu   öğrencilerinin dileklerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Yardımlaşma ve dayanışma farkındalığı kazanan öğrencilerimiz büyük sevinç ve mutluluk yaşadılar. Velilerimizin ve öğrencilerimizin desteğiyle topladığımız “DİLEK AĞACI” hediyelerini  öğrenciye ulaştırdık.
Bu güzel anlamlı proje sürecinde bize destek olan okul yönetimine , sınıf öğretmenlerimize, duyarlılık gösterip destek veren tüm velilerimize , sevgili öğrencilerimize ve bizi misafirperverlikleriyle ağırlayan  kardeş okulumuzun yönetici öğretmen ve öğrencilerine sonsuz teşekkür ediyoruz.