Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Fen Lisesi 9. sınıf öğrencileri Anadolu Medeniyetleri Müzesini ziyaret etti. Ziyaret 13.04.2018 Cuma günü FL 9/A-B sınıflarının katılımı ile gerçekleştirildi.
Tarih zümresinin düzenlediği etkinliğin amacı; öğrencilerin, tarih derslerinin 2. ünitesi olan “Kadim Dünyada İnsan” konusunda öğrendikleri bilgileri pekiştirmesiydi. Eski çağlardan beri pek çok toplum ve uygarlığa ev sahipliği yapan Anadolu’nun zengin mirasıyla dolu Anadolu Medeniyetleri Müzesini gezerek insanlık tarihinin en eski izlerini takip edebilme fırsatı yakalayan öğrencilerimiz, nesnelerle yakından ilgilendiler. Müze ziyareti sırasında kültür gezilerine yoğun ilgi gösteren uzak doğulu turistlerle tanışma fırsatı bulan öğrencilerimiz turistlerle pek çok fotoğraf çektirip samimi ve eğlenceli vakitler geçirdiler.