Hayatın her alanında engelleri kaldırmak adına çeşitli çalışmalar yapan Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Fen ve Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencileri, kulüp öğretmenleri Hilal Danışan ve Osman Ilgın ile yeni yılda yeni bir kampanyaya adım attılar.

Son yıllarda gündemde olan “Kapak Toplama Kampanyaları”nda toplanan kapakların, 1000’in üzerinde engelli bireyi tekerlekli sandalyeye kavuşturmasının yarattığı bilinçle; liselerimizde geçmiş senelerde de ses getiren Kapak Toplama Kampanyası başlatıldı. Öğrencilerimiz tarafından “ENGELSİZ BİR HAYAT İÇİN BİR KAPAKTA SEN AÇ“ sloganıyla hayat bulan bu kampanya, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nazan Yavuzoğlu’nun yönetiminde öğrencilerimizin tasarladıkları afişler liselerimiz katlarındaki önemli noktalara yerleştirilen boş filelerle uygulanmaya başlandı. Öğrencilerimizin sınıflara yaptığı duyurularla kampanyadan tüm öğrenciler haberdar edildi ve ilk günden fileler dolmaya başladı.

Engelsiz bir hayat için engelleri aşmak adına desteklerinizi bekliyoruz.