Değerli Velilerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz,

Ara tatilden sonra 23 Martta başlayan Uzaktan Eğitim süreci 30 Nisana kadar uzatıldı. Biz okul olarak bu sürecin uzayacağını öngürdük ve planlamamızı yaparak programlarımızı hazırladık. TEP dersleri dahil 30 Mart itibariyle canlı derslerimiz başlayacak. Bu süreçte öğrenme kayıplarını en aza indirmek ve çocuklarımızın motivasyonunun devamlılığını sağlamak için sizlerin desteği yani okul aile iş birliği çok önemli.

Ders programları, soru çözüm saatleri, veli görüşme saatleri K12Net üzerinden en kısa sürede sizlere iletilecektir. Sınıf öğretmenleri, danışman öğretmenler ve ayrıca rehberlik birimimiz sizlerle iletişim kurarak çocuklarımızı paniğe sürüklemeden değişikliklere uyum sağlayıp gelişimlerini sürdürmeye yardımcı olacaklar. Bu güne kadar olduğu gibi bu süreci de sizlerin desteği ile sağlıklı bir şekilde tamamlayacağız.

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları