G. Ü. V ilkokul ve ortaokul İngilizce öğretmenlerimiz, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı boyunca devam eden Cambridge Assessment International Programı kapsamında “International Primary Teaching Programme (IPTP)” eğitimini tamamlamıştır.  Bu süreç boyunca öğretmenlerimiz Sharon Hennam-Dale ve Kathryn Joy liderliğinde öğretim metot ve teknikleri hakkında bilgi alıp atölye çalışmaları ile deneyim ve bilgilerini pekiştirmişlerdir. Ayrıca belirli aralıklarla Cambridge eğitmenleri tarafından sınıf gözlemleri yapılarak öğretmenlerimize kullanılan metotlar ve kaynaklarla ilgili geri bildirimler verilip paylaşımlarda bulunulmuştur.

“Cambridge International Primary Teaching Programme (IPTP)” nı başarıyla tamamlayan İngilizce öğretmenlerimize belgelerini Cambridge Assessment International Programı Eğitmenleri Sharon Hennam-Dale ve Kathryn Joy tarafından takdim edilmiştir.