“Beslenme Dostu Okul Projesi” kapsamında Anadolu Lisesi “Gençlik Sokağı”nda 09.01.2018’de resim sergimizin açılışı yapıldı.  Açılışını Okul Müdürümüz Sayın Dr. Şerife DEMİRCİOĞLU’nun yaptığı sergiye idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Öğrencilerimiz konu ile ilgili yeteneklerini büyük bir keyifle karakalem, akrilik boya, pastel boya teknikleri, grafiksel çalışmalar, karikatür ve üç boyutlu çalışmalar şeklinde ortaya çıkardı.

Yapılan sunumda “Türkiye Sağlıklı Beslenme ve Hayat Programı”nın okullarda obeziteyle mücadele, yeterli ve dengeli beslenme, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması konularına değinildi. “Beslenme Dostu Okul Projesi”ne katılan okulumuzun 132 okul içerisinde 100 tam puan alan tek okul olarak sertifika almaya hak kazandığı belirtildi.

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında slogan yarışmasını AL-11 D sınıfından “İyi Beslen, Mutlu Yaşa, Sağlıklı Ol” sloganı ile kazanan öğrencimiz Zeynep EKİCİ’ye ödül verildi.

Müzik Öğretmenimiz Ender KAYAÇELİK yönetiminde AL-10 C sınıfından Ayşegül ÜRETENER, Değerli Merhum Sanatçı Barış MANÇO’nun  “Nane Limon Kabuğu” isimli şarkısını seslendirdi. AL-10C sınıfından Ceren YILDIRIM ve Umut BULUT sergide görev aldı. Sergiye katılan tüm izleyiciler coşkulu bir şekilde şarkıya eşlik etti.

Büyük bir beğeni toplayan sergiye emek veren öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.