Biz bu hafta Gazi Koleji ana sınıfı olarak, Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesine gittik. Mimarlık Fakültesindeki velilerimizin katkılarıyla renkli kağıtlarımızla kesme ve katlama tekniğini kullanarak; temiz, düzenli mahallemizi oluşturduk. Ağaçlarla güzelleştirdiğimiz mahallemizde yaşamanın nasıl olacağı hakkında sohbet ettik. Ağaç dikmenin önemini öğrendik. Fakültemizde gezdik ve orada okuyan büyüklerimizin sınıflarının nasıl olduğunu gördük. Mimarlık mesleğinde olan kişilerin neler yapabildiğini öğrendik. Tasarımın ne kadar önemli olduğunu ve bizim hayatımızı nasıl kolaylaştırdığını gözlemleyip, tasarlanıp üretime geçmeye hazır maketleri inceledik. Biz bu geziden çok şey öğrendik ve çok keyif aldık. Bize bu imkanı sağlayan velilerimiz; Burcu ÖZÜDURU ve Aslı ÜÇER 'e çok teşekkür ederiz.