04 Eylül 2019 Çarşamba günü kura çekiminin ardından saat 11.30’da okulumuz konferans salonunda, Rehber Öğretmenimiz Burcu UZ DENİZLİ tarafından Anasınıfı ve 1. Sınıf velilerimize yönelik  “Nasıl Bir Yıl Olacak?” başlıklı seminer verilmiştir. Seminerde  süreçte karşılaşabilecek sorunlar ve çözüm yolları üzerinde durulmuştur.

Rehberlik öğretmenimizin vermiş olduğu seminerin ardından, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erten GÖKÇE anasınıfı ve 1. Sınıf velilerimize  “İlkokula Başlangıç, Geleceğe Yolculuk, Kritik Yıllar” konulu seminer vermiştir. Seminerlerimiz velilerimiz tarafından ilgiyle dinlenmiştir.

Katkılarından dolayı Prof. Dr. Erten GÖKÇE’ye çok teşekkür eder, hep birlikte güzel anılarla dolu  bir yıl geçirmeyi temenni ederiz.