Eğlenerek Öğrendiler

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri Anadolu Medeniyetleri Müzesini ziyaret etti. Ziyaret 03.04.2018 Salı günü gerçekleştirildi. AL 9/A-B-C sınıfları sabahtan; AL 9/D-E sınıfları öğleden sonra etkinliğe katıldı.

Tarih zümresinin düzenlediği etkinlikte öğrencilerimiz tarih derslerinin 2. ünitesi olan “Kadim Dünyada İnsan” konusunda öğrendikleri bilgileri pekiştirme fırsatı buldular. İnsanlık tarihinin en eski izlerini takip edebilme fırsatını yakalayan öğrencilerimiz, nesnelerle yakından ilgilendiler. Kendilerine verilen etkinlik ile nesneler üzerinde daha titiz davranmaları sağlandı. Bu müze ziyareti sonucunda öğrencilerin, Anadolu’da yaşayan uygarlıkların sosyal, ekonomik ve kültürel hayatlarına dair yorum yapabilme yeteneklerine katkı sağlanmıştır.

Etkinliğin gerçekleştirilmesindeki emeklerinden dolayı tarih zümremize teşekkür ederiz.