Anadolu Lisesi 9/ IB sınıfı öğrencilerimiz ile ‘’7 Şubat Dünya İnternet Günü ve Güvenli İnternet Merkezi Tanıtım Programı’’ dolayısıyla Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna ziyaret düzenlenmiştir.

‘’İnternettesin! Güvende Misin’’ temalı programda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan’ın konuşmasını dinleyen öğrencilerimize güvenli internet ile ilgili bilgiler verilmiştir. Yapılan sunumlar ve izlenen videolar ile güvenli internete dair farkındalık oluşturulması amaçlanan gezi programımız Google, Twitter, Facebook, İnstagram ve Turkcell gibi dev şirketlerin stantlarının bulunduğu alanda yapılan etkinliklerle devam etmiştir.

Öğrencilerimizin, hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelen internette her türlü tehdit ve tehlikeye karşı güvende kalabilmesi için faydalı bir etkinlik gerçekleştirilmiştir.