Her yıl özenle düzenlenen yabancı diller bilgi yarışması, bu yıl 16 Mart 2017 Perşembe günü gerçekleştirildi. Öğrendiklerini eğlenceli etkinliklerle pekiştiren 6-A, 6-B, 6-C, 6-D, 6-E ve 6-F şubelerini temsil eden öğrenciler İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Rusça öğretmenlerimizin hazırladığı branş kategorilerinde kıyasıya mücadele ettiler.

Çekişmeli ve son derece heyecanlı geçen yarışmada 6-B sınıfı birinci olmayı başardı. Ödül olarak 6. sınıf öğrenci seviyesine uygun olarak belirlenmiş İngilizce hikâye kitapları müdür yardımcımız Hatice Emel Şirin tarafından öğrencilerimize takdim edildi. Yarışmaya temsilen katılan öğrencilerimizin her birine ise ayrıca katılım sertifikası verildi. Yarışmada emeği geçen branş öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.