Gazi Üniversitesi Vakfı özel ilkokulu 3. sınıf  öğrencilerimiz ünite konularıyla ilgili hayal ettikleri çalışmaları velilerimizin de destekleriyle gerçekleştirdiler. Bu süre içinde doğal ve yapay çevrenin, elektriğin, hayatımızdaki matematiğin ve gezegenimiz Dünya’nın önemini anladılar. Proje çalışmalarına ilgi duyarak katıldılar. Sergi hazırlama aşamasında; yaptıklarından zevk alarak, yaparak yaşayarak öğrenmenin tadına vardılar.

Bu çalışmayı yapmamızda en büyük emeği gösteren öğrencilerimize ve velilerimize, yardım ve desteklerinden dolayı okul idarecilerimize  çok teşekkür ediyoruz.

3. Sınıf Zümre Öğretmenleri