12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nün 99. Yıldönümünü kutlamak amacıyla hem İstiklal Marşımızın önemini vurgulamak hem de ünlü şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anmak için okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Bu bağlamda Gazi Üniversitesi Eski Türk Edebiyatı Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Sayın Dr. Fatih Yerdemir, öğrencilerimizle bir söyleşi gerçekleştirdi. Mehmet Akif’in hayatı, şiirleri, şiir dili, şiirlerinin iletisi konuları hakkında bilgi veren Yerdemir, İstiklal Marşı ve marşımızın Türk milletinin hayatındaki yeri konularına da değindi. Söyleşinin sonunda öğrencilerimiz sorularını sordular. Okulumuz Kurucu Temsilcisi Sayın Abdullah Destebaşı tarafından Sayın Dr. Fatih Yerdemir’e çiçek takdimi yapıldı.

Bu bağlamda İstiklal Marşımızın kabulünün 99.yıldönümünü tekrar kutluyor ve büyük şair Mehmet Akif Ersoy’u bir kez daha saygıyla anıyoruz.