Mesleki Rehberli kapsamında 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize Tıp eğitimi tanıtımı yapıldı. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi eski dekanı Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Kurucu temsilcisi Prof. Dr. Semih Baskan’ın konuk olduğu sunumu öğrenci ve öğretmenlerimiz ilgiyle dinleyip sorularına yanıt aldılar.

Prof. Dr. Semih Baskan tıp tercihinden tıp eğitiminden, tıpta uzmanlık sınavından, hekimliğin tarihçesinden, İbn-i Sina’dan, Dünya Sağlık Örgütünden, 14 Mart Tıp Bayramının anlamından bahsederek öğrencilere tıpla ilgili her alanda bilgilendirme yapıp Hipokrat yeminini okuyarak sunumunu tamamlandı.

Prof. Dr. Semih Baskan’a ve katkılarından dolayı Okan Üniversitesine teşekkürlerimizi sunarız.