05.11.2018 tarihinde liselerimiz “Orhun Kütüphanesi” nin açılışı yapıldı. Açılışa ve ardından düzenlenen kokteyle Kurucu Temsilcimiz, Okul Müdürleri, idareciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Kütüphanemiz Kurucu Temsilcimiz Sayın Abdullah DESTEBAŞI’nın açılış konuşmalarının ardından faaliyete başladı. Kütüphanemizde özellikle lise 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz okul saatleri sonrasında da ders çalışma imkanı bulabilmektedirler. Aynı zamanda yeni yapılan kantini ve çalışma aralarında dinlenebilecekleri sportif faaliyet alanlarını da kullanabilmektedirler.

Kütüphanemizin yapılmasındaki büyük emeklerinden dolayı başta Kurucu Temsilcimiz Sayın Abdullah DESTEBAŞI olmak üzere yapım aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.